despagubiri rca

Interviu cu avocatul Bogdan Silitră, fondator al Casei de Avocatură “Silitră & Asociații” din Galați

Conform unui proiect legislativ depus spre dezbatere, limita maximă de despăgubire în cazul unui asigurător RCA aflat în faliment ar putea crește până la suma de 5.000.000 lei

Începând de astăzi, 17.05.2023, se vor face plăți către românii care au depus cereri de plată către Fondul de Garantare a Asiguraților pentru accidentele produse de către asigurații Euroins.

Mâine începe procesul. În data de 21.04.2023, este fixat un prim termen la Curtea de Apel București în dosarul prin care Euroins împreună cu acționarii majoritari ai săi au contestat decizia ASF de a-i retrage autorizația de funcționare și de a declara falimentul.

Piața asigurărilor RCA a fost zguduită de încă un faliment, cel al Euroins. Euroins era lider de piață deținând cel mai mare număr de polițe RCA încheiate.

Eurohold Bulgaria, compania-mamă a Euroins România susține că va relua plata tuturor daunelor pentru despăgubiri din accidente rutiere, conform polițelor emise și aflate în vigoare, dacă Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va renunța la revocarea licenței.

reperulTV

AV. BOGDAN SILITRA, SPECIALIST IN LITIGII CU ASIGURATORII RCA, INVITAT LA REPERUL TV Marți, 21.03.2023,

despagubiri accidente rutiere tulcea

Casa de Avocatură ”Silitră& Asociații” a reprezentat de-a lungul timpului numeroase victime ale accidentelor rutiere pentru care a obținut de fiecare dată despăgubirile cuvenite, în funcție de prejudiciul suferit.

dreptul la despagubiri accidente rutiere

Ați fost victimă (în mod direct sau indirect) într-un accident rutier, sunteți îndreptățit să obțineți despăgubiri, dar oferta de despăgubire pe care v-a înaintat-o asigurătorul RCA nu este conform solicitărilor dumneavoastră.

despagubiri accidente rutiere braila

Ați fost vătămat corporal într-un accident auto? Un membru al familiei dumneavoastră a decedat în urma unui accident rutier? Doriți să obțineți despăgubiri în urma suferințelor cauzate de un accident?

10/20