Bogdan Silitră - Avocat fondator

Avocat fondator

Bogdan Silitră

BOGDAN SILITRĂ este unul dintre cei mai titraţi avocaţi din zona Moldovei. Din anul 2011, şi-a orientat activitatea cu precădere în zona dreptului asigurărilor, fiind la acest moment un vector important în acest segment pe piaţa din sud-estul ţării.

Bogdan Silitră şi echipa sa au reprezentat în toată această perioadă peste 10.000 de clienţi care au fost victime ale accidentelor rutiere sau familiile celor care şi-au pierdut viaţa în astfel de evenimente nefaste, care la finalul proceselor s-au bucurat de despăgubiri considerabile.

Actualmente, Bogdan Silitră este membru al Baroului Bucureşti şi a intrat în profesie încă din anul 2008. Este absolvent al Facultăţii de Drept şi de master cu specializarea “Drept şi administraţie publică europeană”, terminând cu nota 10.

Este vorbitor de limba engleză și turcă.

Ne place să fim printre cei mai buni

Ce spun clienţii noştri

Excelent
Pe baza 77 recenzii
Mirela Costache
Mirela Costache
2023-10-16
Un profesionist adevărat, dedicat și responsabil! Il recomand tuturor, cu încredere maximă!
Dumitru Marcel
Dumitru Marcel
2023-10-09
O echipa de profesioniști, ii recomand pentru seriozitatea și dedicarea cu care ne-au reprezentat. Va mulțumim pentru tot!!!
Radu Radu
Radu Radu
2023-10-02
Recomand cu încredere pentru consiliere și îndrumarea oferită. Mulțumesc pentru sprijinul acordat.
Maria Dragomir
Maria Dragomir
2023-10-02
Am fost victima unui accident rutier și asiguratorul mașinii vinovate a intrat în faliment, respectiv Euroins. Cu toate astea, cu ajutorul Domnului avocat Bogdan Silitra, am reușit să obțin o despăgubire f buna și sunt extrem de mulțumită. Recomand cu încredere!
Luminita Stefan
Luminita Stefan
2023-09-29
Un avocat profesionist, foarte bun cunoscător al legislației in vigoare, mulțumesc pentru reprezentare. Recomand cu încredere!
Cornel Stere
Cornel Stere
2023-09-29
Foarte mulțumit de prestația și profesionalismul dânsului și echipei la un eveniment rutier.Recomand.
Camy Partene
Camy Partene
2023-09-26
O echipa de profesionişti,comunicativi cu clienți,respectuoşi,de cuvinte...Îi recomand pentru seriozitatea și dedicarea cu care ne-a reprezentat! Mulțumim echipei !!!
Dorina Avram
Dorina Avram
2023-09-19
Un avocat excepțional , sufletist , comunicativ cu clienții , respectuos, de cuvânt ! A fost implicat a dat dovada de perseverenta dar și de răbdare cu un client destul de dificil având in vedere traumele suferite din urma accidentului auto ! Suntem multumiți de soluționarea cazului !
Tuta Dradomir
Tuta Dradomir
2023-09-05
Multumesc din suflet acestei echipe de avocati profesionisti ,recomand cu toata increderea sa apelati la serviciile acestora !
Doina Constanta Moldoveanu
Doina Constanta Moldoveanu
2023-08-24
Mulțumim acestei echipe de avocați, atât eu cât și mama mea care a fost victima unui accident rutier. Ea a fost lovită de un sofer neatent pe trecerea de pietoni. După stat în spital cu fractura de bazin și alte complicații mulțumim bunului Dumnezeu că s a refacut complet,această echipă de avocați profesioniști împreună cu domnul Bogdan Silitră s au implicat Intr un proces cu cei de la asigurări și au reușit să câștige toate daunele care i se cuveneau mamei mele. Vă mulțumim frumos!!!
Vă aşteptăm cu drag!

Unde ne găsiţi?

Suntem nerăbdători să te ajutăm în rezolvarea cazului tău!