EDWARD-GEORGIAN CONSTANTINESCU - Avocat

Avocat

EDWARD-GEORGIAN CONSTANTINESCU

EDWARD-GEORGIAN CONSTANTINESCU este licențiat în Drept în cadrul Universității Ecologice din București.

În perioada 2001-2012 a fost membru al Baroului Bucureşti şi a activat în zona dreptului imobiliar. Din 2012 până în prezent este membru al Baroului Ilfov, membru ales în comisia de disciplină şi cenzor, s-a specializat în dreptul asigurărilor, malpraxis şi accidente de muncă şi a acordat consultanţă juridică, asistenţă şi reprezentare de specialitate în toate etapele procedurale (Poliţie, Instanţă şi executare) cu scopul de a apăra interesele tuturor clienţilor şi de a valorifica drepturile acestora.

Ne place să fim printre cei mai buni

Ce spun clienţii noştri

Excelent
Pe baza 77 recenzii
Mirela Costache
Mirela Costache
2023-10-16
Un profesionist adevărat, dedicat și responsabil! Il recomand tuturor, cu încredere maximă!
Dumitru Marcel
Dumitru Marcel
2023-10-09
O echipa de profesioniști, ii recomand pentru seriozitatea și dedicarea cu care ne-au reprezentat. Va mulțumim pentru tot!!!
Radu Radu
Radu Radu
2023-10-02
Recomand cu încredere pentru consiliere și îndrumarea oferită. Mulțumesc pentru sprijinul acordat.
Maria Dragomir
Maria Dragomir
2023-10-02
Am fost victima unui accident rutier și asiguratorul mașinii vinovate a intrat în faliment, respectiv Euroins. Cu toate astea, cu ajutorul Domnului avocat Bogdan Silitra, am reușit să obțin o despăgubire f buna și sunt extrem de mulțumită. Recomand cu încredere!
Luminita Stefan
Luminita Stefan
2023-09-29
Un avocat profesionist, foarte bun cunoscător al legislației in vigoare, mulțumesc pentru reprezentare. Recomand cu încredere!
Cornel Stere
Cornel Stere
2023-09-29
Foarte mulțumit de prestația și profesionalismul dânsului și echipei la un eveniment rutier.Recomand.
Camy Partene
Camy Partene
2023-09-26
O echipa de profesionişti,comunicativi cu clienți,respectuoşi,de cuvinte...Îi recomand pentru seriozitatea și dedicarea cu care ne-a reprezentat! Mulțumim echipei !!!
Dorina Avram
Dorina Avram
2023-09-19
Un avocat excepțional , sufletist , comunicativ cu clienții , respectuos, de cuvânt ! A fost implicat a dat dovada de perseverenta dar și de răbdare cu un client destul de dificil având in vedere traumele suferite din urma accidentului auto ! Suntem multumiți de soluționarea cazului !
Tuta Dradomir
Tuta Dradomir
2023-09-05
Multumesc din suflet acestei echipe de avocati profesionisti ,recomand cu toata increderea sa apelati la serviciile acestora !
Doina Constanta Moldoveanu
Doina Constanta Moldoveanu
2023-08-24
Mulțumim acestei echipe de avocați, atât eu cât și mama mea care a fost victima unui accident rutier. Ea a fost lovită de un sofer neatent pe trecerea de pietoni. După stat în spital cu fractura de bazin și alte complicații mulțumim bunului Dumnezeu că s a refacut complet,această echipă de avocați profesioniști împreună cu domnul Bogdan Silitră s au implicat Intr un proces cu cei de la asigurări și au reușit să câștige toate daunele care i se cuveneau mamei mele. Vă mulțumim frumos!!!
Vă aşteptăm cu drag!

Unde ne găsiţi?

Suntem nerăbdători să te ajutăm în rezolvarea cazului tău!