Răzvan Tudose - Avocat

Avocat

RĂZVAN TUDOSE

RĂZVAN TUDOSE este recunoscut pentru experienţa sa ca avocat litigant, atât în dreptul civil, cât şi în cel penal. Este unul dintre cei mai cunoscuți avocați în sfera litigiilor penale. De-a lungul anilor, a gestionat o gamă largă de dispute complexe, și totodată, sensibile, oferind clienţilor noștri soluţiile cele mai bune.

A absolvit Facultatea de Drept a Universității București. Este membru al Baroului Galați din anul 2010. Vorbitor de limba engleză

Ne place să fim printre cei mai buni

Ce spun clienţii noştri

Mirela Costache
Mirela Costache
16 Octombrie 2023
Un profesionist adevărat, dedicat și responsabil! Il recomand tuturor, cu încredere maximă!
Dumitru Marcel
Dumitru Marcel
9 Octombrie 2023
O echipa de profesioniști, ii recomand pentru seriozitatea și dedicarea cu care ne-au reprezentat. Va mulțumim pentru tot!!!
Radu Radu
Radu Radu
2 Octombrie 2023
Recomand cu încredere pentru consiliere și îndrumarea oferită. Mulțumesc pentru sprijinul acordat.
Maria Dragomir
Maria Dragomir
2 Octombrie 2023
Am fost victima unui accident rutier și asiguratorul mașinii vinovate a intrat în faliment, respectiv Euroins. Cu toate astea, cu ajutorul Domnului avocat Bogdan Silitra, am reușit să obțin o despăgubire f buna și sunt extrem de mulțumită. Recomand cu încredere!
Luminita Stefan
Luminita Stefan
29 Septembrie 2023
Un avocat profesionist, foarte bun cunoscător al legislației in vigoare, mulțumesc pentru reprezentare. Recomand cu încredere!
Cornel Stere
Cornel Stere
29 Septembrie 2023
Foarte mulțumit de prestația și profesionalismul dânsului și echipei la un eveniment rutier.Recomand.
Camy Partene
Camy Partene
26 Septembrie 2023
O echipa de profesionişti,comunicativi cu clienți,respectuoşi,de cuvinte...Îi recomand pentru seriozitatea și dedicarea cu care ne-a reprezentat! Mulțumim echipei !!!
Dorina Avram
Dorina Avram
19 Septembrie 2023
Un avocat excepțional , sufletist , comunicativ cu clienții , respectuos, de cuvânt ! A fost implicat a dat dovada de perseverenta dar și de răbdare cu un client destul de dificil având in vedere traumele suferite din urma accidentului auto ! Suntem multumiți de soluționarea cazului !
Tuta Dradomir
Tuta Dradomir
5 Septembrie 2023
Multumesc din suflet acestei echipe de avocati profesionisti ,recomand cu toata increderea sa apelati la serviciile acestora !
Doina Constanta Moldoveanu
Doina Constanta Moldoveanu
24 August 2023
Mulțumim acestei echipe de avocați, atât eu cât și mama mea care a fost victima unui accident rutier. Ea a fost lovită de un sofer neatent pe trecerea de pietoni. După stat în spital cu fractura de bazin și alte complicații mulțumim bunului Dumnezeu că s a refacut complet,această echipă de avocați profesioniști împreună cu domnul Bogdan Silitră s au implicat Intr un proces cu cei de la asigurări și au reușit să câștige toate daunele care i se cuveneau mamei mele. Vă mulțumim frumos!!!
Vă aşteptăm cu drag!

Unde ne găsiţi?

Suntem nerăbdători să te ajutăm în rezolvarea cazului tău!