euroins

Mâine începe procesul. În data de 21.04.2023, este fixat un prim termen la Curtea de Apel București în dosarul prin care Euroins împreună cu acționarii majoritari ai săi au contestat decizia ASF de a-i retrage autorizația de funcționare și de a declara falimentul.

Piața asigurărilor RCA a fost zguduită de încă un faliment, cel al Euroins. Euroins era lider de piață deținând cel mai mare număr de polițe RCA încheiate.

Euroins

Există posibilitatea să fiți victima unui accident rutier cauzat de un autovehicul asigurat la Euroins. Casa de Avocatură ”Silitră & Asociații” vă poate ajuta să recuperați prejudiciul în limita maximă despăgubită de către FGA, respectiv 500.000 lei.

Euroins in faliment

În ceea ce privește valabilitate polițelor deja încheiate, conform prevederilor legale, acestea vor rămâne valabile timp de 90 de zile din momentul publicării în Monitorul Oficial a deciziei de intrare în faliment a asigurătorului, adică atunci când Tribunalul București va pronunța sentința de intrare în faliment.

Faliment Euroins

Toți cei care sunt păgubiți și au dosare de daună la Euroins, indiferent că au simple avarii la autoturisme, ori au înregistrat vătămări corporale sau chiar au rude decedate în evenimente rutiere, pot solicita despăgubiri din accidente de la Fondul de Garantare a Asigurărilor.

5/5