despagubire rca

Casa de Avocatură “Silitră & Asociații” vă poate reprezenta cu succes în vederea obținerii de despăgubiri din accidente rutiere indiferent că locul producerii evenimentului este în Buzău sau în altă localitate din țară sau străinătate.

Eurohold Bulgaria, compania-mamă a Euroins România susține că va relua plata tuturor daunelor pentru despăgubiri din accidente rutiere, conform polițelor emise și aflate în vigoare, dacă Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va renunța la revocarea licenței.

dreptul la despagubiri accidente rutiere

Ați fost victimă (în mod direct sau indirect) într-un accident rutier, sunteți îndreptățit să obțineți despăgubiri, dar oferta de despăgubire pe care v-a înaintat-o asigurătorul RCA nu este conform solicitărilor dumneavoastră.

despagubiri accidente rutiere rca

Poți fi despăgubit în urma unui accident în care vehiculul vinovat a rămas neidentificat?Răspunsul este DA!

despagubiri daune RCA

Asigurătorul auto RCA sau în lipsa unei astfel de asigurări Biroul Asiguratorilor Auto din România, va despăgubi orice victimă a unui accident rutier – cu excepția persoanei vinovate – chiar dacă persoana vinovată de accident este un conducător auto, pieton, pasager sau biciclist.

modificari RCA

Din această toamnă, asigurările auto vor suferi modificări. Astfel, vor putea fi emise doar polițe RCA valabile pe teritoriul mai multor state, și nu doar în România.

Despagubiri auto RCA -www. bogdansilittra.ro

Ai fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime – ce trebuie să faci?

despagubiri accidente rutiere

BOGDAN SILITRĂ, AVOCAT SPECIALIZAT ÎN LITIGII CU ASIGURĂTORII, INVITAT LA REPERUL TV Sursa: https://www.facebook.com/reperultv/videos/378425830886174/

Recuperare daune auto RCA

Proprietarul unei mașini care nu mai rulează pe un drum public și care nu are

Despagubiri accidente auto

AVOCATUL BOGDAN SILITRĂ, INVITAT LA DESCHIDE LUMEA Posted by Reperul TV on Monday, May 11,

10/12