rca despagubiri

Faliment Euroins

Toți cei care sunt păgubiți și au dosare de daună la Euroins, indiferent că au simple avarii la autoturisme, ori au înregistrat vătămări corporale sau chiar au rude decedate în evenimente rutiere, pot solicita despăgubiri din accidente de la Fondul de Garantare a Asigurărilor.

dreptul la despagubiri accidente rutiere

Ați fost victimă (în mod direct sau indirect) într-un accident rutier, sunteți îndreptățit să obțineți despăgubiri, dar oferta de despăgubire pe care v-a înaintat-o asigurătorul RCA nu este conform solicitărilor dumneavoastră.

modificari in domeniul asigurarilor rca

Șoferii implicați în accidente rutiere ușoare, soldate doar cu daune materiale, vor putea completa și transmite formularul de constatare amiabilă în format electronic direct de pe telefon.

accident bulgaria

Este de notorietate faptul că zilele trecute s-a petrecut pe teritoriul Bulgariei un tragic accident în care a fost implicat un autocar ce avea la bord pasageri români.

modificari RCA

Din această toamnă, asigurările auto vor suferi modificări. Astfel, vor putea fi emise doar polițe RCA valabile pe teritoriul mai multor state, și nu doar în România.

Despagubiri auto RCA -www. bogdansilittra.ro

Ai fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime – ce trebuie să faci?

despagubiri accidente rutiere

BOGDAN SILITRĂ, AVOCAT SPECIALIZAT ÎN LITIGII CU ASIGURĂTORII, INVITAT LA REPERUL TV Sursa: https://www.facebook.com/reperultv/videos/378425830886174/

Recuperare daune auto RCA

Proprietarul unei mașini care nu mai rulează pe un drum public și care nu are

Despagubiri accidente auto

AVOCATUL BOGDAN SILITRĂ, INVITAT LA DESCHIDE LUMEA Posted by Reperul TV on Monday, May 11,

Recuperare daune auto

Terapeut RTV (av. BOGDAN SILITRĂ) Terapeut RTV invitat: av. Bogdan Silitra Posted by RTV Galați

10/11