despagubiri accidente rutiere

Despăgubiri din accidente rutiere în valoare de peste 200.000 euro pentru un accident petrecut în

Despăgubiri în valoare totală de peste 100.000 euro obținute pentru un accident rutier petrecut în

2 soți ucraineni răniți grav într-un accident rutier în Galați Un teribil accident rutier a

Indiferent de localitatea în care se produce accidentul rutier, dacă dumneavoastră sau o persoană apropiată a avut de suferit de pe urma unui astfel de eveniment nedorit, nu ezitați să apelați la Casa de Avocatură ”Silitră & Asociații” pentru a putea obține despăgubirile cuvenite, conform daunelor suferite.

Indiferent daca esti din Tecuci sau alta localitate din Romania si ai suferit un accident rutier cu urmări grave, avocații Casei de Avocatură ”Silitră & Asociații” vă pot oferi consultanță în vederea obținerii despăgubirilor din accidente rutiere cuvenite.

Casa de Avocatură “Silitră & Asociații” vă poate reprezenta cu succes în vederea obținerii de despăgubiri din accidente rutiere indiferent că locul producerii evenimentului este în Buzău sau în altă localitate din țară sau străinătate.

Potrivit autorităților, în data de 19 iunie 2023, la ora 22:17, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul numărului de urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 254, în interiorul comunei Grivița, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a decedat.

Casa de Avocatură ”Silitră & Asociații”, prin avocații săi specializați, este pregătită să ofere susținere în obținerea de despăgubiri din accidente rutiere petrecute în Tulcea sau în alte localități din țară ori din străinătate.

Un avocat specializat în despăgubiri accidente rutiere cu deces va ști exact ce trebuie făcut și ce probe trebuie administrate astfel încât, suma obținută în urma procesului împotriva asigurătorului RCA să fie cât mai mare posibil.

despagubiri acoperite de RCA

RCA acoperă doar daunele provocate de șoferul vinovat de accident către partea vătămată.

10/20