despagubiri accidente rca

Indiferent de localitatea în care se produce accidentul rutier, dacă dumneavoastră sau o persoană apropiată a avut de suferit de pe urma unui astfel de eveniment nedorit, nu ezitați să apelați la Casa de Avocatură ”Silitră & Asociații” pentru a putea obține despăgubirile cuvenite, conform daunelor suferite.

Începând de astăzi, 17.05.2023, se vor face plăți către românii care au depus cereri de plată către Fondul de Garantare a Asiguraților pentru accidentele produse de către asigurații Euroins.

Faliment Euroins

Toți cei care sunt păgubiți și au dosare de daună la Euroins, indiferent că au simple avarii la autoturisme, ori au înregistrat vătămări corporale sau chiar au rude decedate în evenimente rutiere, pot solicita despăgubiri din accidente de la Fondul de Garantare a Asigurărilor.

despagubiri acoperite de RCA

RCA acoperă doar daunele provocate de șoferul vinovat de accident către partea vătămată.

despagubiri accidente rutiere tulcea

Casa de Avocatură ”Silitră& Asociații” a reprezentat de-a lungul timpului numeroase victime ale accidentelor rutiere pentru care a obținut de fiecare dată despăgubirile cuvenite, în funcție de prejudiciul suferit.

despagubiri accidente rutiere rca

Poți fi despăgubit în urma unui accident în care vehiculul vinovat a rămas neidentificat?Răspunsul este DA!

despagubiri accidente rutiere braila

Ați fost vătămat corporal într-un accident auto? Un membru al familiei dumneavoastră a decedat în urma unui accident rutier? Doriți să obțineți despăgubiri în urma suferințelor cauzate de un accident?

depagubiri accidente rutiere cu deces

Dacă ați avut de suferit în urma unui accident auto și doriți să apelați la o echipă de avocați specializată în obținerea de despăgubiri accidente rutiere din Galați sau alte localități din țară ori din străinătate, Casa de Avocatură „Silitră & Asociații” vă va reprezenta cu succes.

despagubiri daune RCA

Asigurătorul auto RCA sau în lipsa unei astfel de asigurări Biroul Asiguratorilor Auto din România, va despăgubi orice victimă a unui accident rutier – cu excepția persoanei vinovate – chiar dacă persoana vinovată de accident este un conducător auto, pieton, pasager sau biciclist.

modificari in domeniul asigurarilor rca

Șoferii implicați în accidente rutiere ușoare, soldate doar cu daune materiale, vor putea completa și transmite formularul de constatare amiabilă în format electronic direct de pe telefon.

10/17